Επικοινωνία Καλέστε για ραντεβού

φυσικοθεραπεια καλλιθεα

Ο φυσικοθεραπευτής Χαρδαλιάς Βασίλης παρέχει Φυσικοθεραπεία στην Καλλιθέα μαζί με άλλες περιοχές.

Η χειροπρακτική είναι χρήσιμη σε κάθε περίπτωση καθώς βοηθάει στη μείωση του πόνου, στη βελτίωση της κινητικότητας, της δύναμης και στην αντίληψη της συμπεριφοράς της σπονδυλικής μας στήλης στις εκάστοτε στάσεις και κινήσεις

Ο φυσικοθεραπευτής Χαρδαλιάς Βασίλης παρέχει Φυσικοθεραπεία στην Καλλιθέα μαζί με άλλες περιοχές.

Ο αριθμός των συνεδριών καθορίζεται πάντα ανάλογα με την περίπτωση και την πάθηση του ασθενούς. Τελικός στόχος είναι η ανακούφιση από τους πόνους, η εκμάθηση των σωστών τρόπων στάσης, βάδισης, καθίσματος και η εκγύμναση των αρμόδιων κατά περίπτωση μυών. Οι περιπτώσεις όπου ο πόνος στη μέση φτάνει να επηρεάζει και το πόδι, η γνωστή οσφύ-ισχιαλγία (μούδιασμα- πάρεση μερική), χρειάζονται σίγουρα περισσότερο χρόνο αποθεραπείας.

Παλιότερα, συνηθιζόταν ο γιατρός να συνιστά φυσικοθεραπεία στον ασθενή και κατόπιν ο ασθενής να αναζητά φυσικοθεραπευτή. Αν κάποιος είχε αρρωστήσει ή τραυματιστεί, πήγαινε πρώτα στον γιατρό κι εκείνος αποφάσιζε αν το περιστατικό χρήζει φυσικοθραπείας ή όχι.

Τα τελευταία χρόνια, αυτό άρχισε να αλλάζει σαν νοοτροπία και οι ασθενείς να απευθύνονται κατευθείαν στον φυσικοθεραπευτή. Πλέον, όσοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν πρόβλημα κινητικότητας ή όσοι θέλουν να προλάβουν προβλήματα κινητικότητας, αναζητούν απευθείας φυσικοθεραπευτή για την άμεση αποκατάστασή τους.

Επικοινωνήστε με τον Φυσικοθεραπευτή